Paloma Bandar Bukit Raja Study Room Before and After 3D Design Klang

Before and After 3D vs As Build photo Bandar Bukit Raja Study Room Design

A Before and After comparison photo of a study room design at Bandar Bukit Raja, Klang.

A special thought exchange and storage discussion has carried out with this owner who is a  young business entrepreneur fond of variety of personal collections and reading materials.

The end result is a vibrant and energetic piece of storage cum display cabinet that form the main focus point in the study room.

 

Advertisements

Chat with us.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s