Lush Executive Condominium Study Table Design

Turning Small Bedroom into Family Study Room With Ease

L shape study table is placed along window wall to fulfill the 4 study seating request of the owner.

Lush Executive Condominium Study Room Layout Plan

With concerns to minimize the spatial tightness of study room and maximize the incoming of natural lights, few simple wall hanging shelves are introduced on both sides of walls instead of solid wall hanging cabinets.

This helps to retain the three dimensional space without being block visually yet fulfilling storage needs simultaneously.

Lush Executive Condominium Study Area Design

Full height build ins cabinet is fitted into the existing recessed wall corner for additional storage space without tighten up the space. While doing this, we further divided this cabinet into few different sections accommodating for different types of storage and display needs.

Two large notice cork boards area also placed opposite on each turquoise green painted side walls as the visual featuring spots. They encourage showcase of family activities photos and creations. This intuitively turning the study room into a energetic and interactive family area.

Advertisements

Chat with us.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s